Gevolgen nieuwe maatregelen tegen Corona

Beste sportvrienden,

Gisterenavond hebben wij (helaas) moeten vernemen dat er verdere maatregelen zijn aangekondigd om het Corona-virus weer in te dammen.

Maatregelen die ook gevolgen hebben voor sportverenigingen en dus ook voor SV Erasmus. Meest duidelijke maatregelen zijn dat vanaf vanavond 18.00 uur de kantine voor in ieder geval drie weken dicht moet. En er geen toeschouwers bij wedstrijden aanwezig mogen zijn. Hier blijft het niet bij, echter wachten wij een bericht van de KNVB af om niet vooruit te lopen op de situatie. Zodra meer duidelijk is wat precies de maatregelen en de gevolgen voor Erasmus zullen zijn, zullen wij dit direct melden via de site en via de diverse groepsapps.

Vooralsnog gaan de trainingen gewoon door. Er is nog overleg om met name voor de donderdagavond te bekijken of er wat meer spreiding van de trainingen mogelijk is.

Uiteraard zullen wij als vereniging de maatregelen respecteren, wij vragen onze leden hiervoor begrip en medewerking.

Wordt vervolgd, blijf gezond.