Geslaagde kerstklaverjas avond 2018

Er werd voor de tweede keer dit jaar een klaverjastoernooi georganiseerd. Nu het kersttoernooi op 15 december j.l. Helaas waren er deze keer niet genoeg deelnemers voor het jokeren. De initiatiefnemers Piet, John, Gerard, Hans, George en Jan hebben weer voor een geslaagde avond gezorgd en met de opkomst met 10 tafels klaverjassen waren zij zeer tevreden. Iedereen was op tijd aanwezig en konden we na alle administratie te hebben gedaan van start gaan met de klaverjasdrive.

Uiteraard waren er voor de winnaars leuke prijzen en hadden we deze keer ook gedacht aan een aantal poedelprijzen om die klaverjassers een extra stimulans te geven voor een volgende keer. We hadden ook voor de tombola weer hele leuke prijzen waaronder een drankenpakket, vleespakket, koffiezetapparaat, etc. De prijzen waren weer mooi uitgestald op de bar zo iedereen kon zien wat men kon winnen.


Er werd tussendoor nog op heerlijke hapjes/snacks getrakteerd en de avond verliep verder zoals gepland. Na afloop de prijsuitreiking en de trekking van de loterij. De uiteindelijke winnaars van het klaverjassen waren Rinus Romeijn (5825), Ton de Heer (5466) en Ruud van Santen (5459). Hoofdprijs Tombola, Drankenpakket, ging naar Paul Block.

We kunnen weer terugkijken op een geslaagde avond en we danken de initiatiefnemers voor de organisatie en Leon voor het verzorgen van de bar. Na afloop werd iedereen nog wel even gewaarschuwd voor het slechte weer, er lag ondertussen een dunne laag sneeuw en waren de wegen erg glad.

Op naar het volgende toernooi en dat zal zijn met Pasen 2019.