Geslaagd teambuildingsweekend Erasmus(zo)

Na een knallend nieuwjaar stapte de Erasmus zondagselectie op vrijdag 4 januari in de busjes en auto’s richting het Drentse dorp Norg.
De groep heeft gekozen voor een leuke zelfstandige accommodatie, niet ver van de stad Groningen vandaan.. Want daar draaide heel het weekend immers om.. de stad.. en wat is een stad zonder een drankje.
Een enkeling vloog vrijdagochtend al snel uit de startblokken.. niet wetende dat hij in de vroege avond “niet meer kon”
Zo hadden anderen weer last van een lekke band midden op de snelweg.
Al met al was iedereen in elk geval op tijd voor het diner!
Met dank aan de geweldige kookkunsten van onder andere Jaimy hebben we van een heerlijke maaltijd mogen genieten, Jaimy.. als jij net zo kunt keepen als dat je burgers kunt maken.. speel je niet lang meer voor Erasmus hoor..
Na het eten en afruimen was er een pub-quiz. Iedereen draaide aardig mee met de eerste paar ronden, waar er veelal voetbalvragen werden gesteld.. Echter zakte dit de laatste ronden een beetje in daar waar een aantal klassieke vragen over alcohol werd gesteld. Dit mocht niet baten, ondanks de winnaars van de quiz werd de avond vervolgd met een leuk feest en later op de avond uiteraard de stad in.
Leuke tentjes en drukke straatjes waaronder het wel bekende “de drie gezusters”.. Al met al een super avond!

Van die super avond was nog veel te zien op de vroege zaterdagmorgen..
Hoofdjes hangend op half 7, veel katertjes en het brood glipte met moeite de mondjes in. Gelukkig was er iemand met een briljant idee een wandeling te gaan maken.
Van de vorige avond was niet veel meer te merken, een lekkere frisse maar vooral gezellige wandeling zorgde toch weer voor genoeg energie deze dag.
Na de wandeling een lekker bakkie koffie en op naar sporthal de Hullen voor een lekker zaalvoetbaltoernooitje.
Over het voetbal zelf gaan we niet teveel loslaten. Kort gezegd maar goed dat het “winterstop” is. Al met al een leuk en fanatiek toernooitje.

Na het voetballen was het weer wachten op een heerlijk avondmaal, ditmaal “gesneden en bereid” door onze helden Ton en Richard.
Het was heerlijk.. Een aanrader voor Thuisbezorgd !!
Na het eten was het een vrije invulling, en je kunt het al raden.. drank en de stad.
De ene groep besloot in Drenthe te blijven, al weet ik niet of dit achteraf gezien wel zo’n goed idee was.. het waren namelijk “erg mooie verschijningen”
De andere groep ging naar Groningen, op stap in een groot en gezellige discotheek.

Erasmus heeft een geweldig weekend met elkaar doorgebracht, hierbij ook het geweldige nieuws dat de trainer heeft bijgetekend kon het weekend helemaal niet meer stuk.
Ook de organisatie voor de accommodatie, zorg voor corvee diensten en activiteiten.. Marco Hartgring en Luuk van Zanten onwijs bedankt voor jullie inzet.
En niet te vergeten Ayoub, die ons in zijn vrije weekend alsnog van- en naar heeft gebracht!

Op naar een super 2e seizoenshelft!!