Erasmus(zo) versterkt zich met Quincy Vastenburg

 

Ik ben Quincy Vastenburg en ben 20 jaar oud. Ik voetbal al vanaf mijn 4e jaar in clubverband. Mijn avontuur begon 16 jaar geleden bij sv Houtwijk(destijds Rava Houtwijk) ik heb daar zowat heel mijn jeugd gespeeld en heb het daar onwijs naar mijn zin gehad en niet zonder succes want in de C1 hebben we zelfs een keer de KNVB district beker gewonnen💪🏼 na 13 mooie jaren bij deze club was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die vond ik bij sv Die Haghe. Helaas is dit niet geworden wat we ervan hadden verwacht. Zo kom ik na 2 jaar Die Haghe terecht bij sv Erasmus als nieuwe spits. Ik hoop dat ik met mijn kwaliteiten het team een flinke boost kan geven om er zo een leuk seizoen van te maken.

 

Wij wensen Quincy een supertijd in de kleuren van Erasmus toe!