Erasmus zondag selectie verwelkomt eerste nieuwe aanwinsten

De zondagselectie van trainer Peter Hartgring, welke het huidige seizoen is gestart, heeft gedurende het seizoen een uitstekende groei doorgemaakt.

Waar er voor de winterstop nog wel eens punten werden verspeeld, stromen de punten na de winsterstop binnen. Zo werden afgelopen 4 wedstrijden gewonnen. Aankomende zondag zal er dan ook alles aan gedaan worden om ook de laatste wedstrijd van het seizoen te winnen en zo tegenstander HDV van een kampioenschap af te houden.

Nog niet wetende in welke klasse volgend jaar uitgekomen gaat worden, wordt er al hard gewerkt om de selectie nieuwe impulsen te geven voor komend seizoen.

Wij zijn dan ook verheugd de eerste 2 aanwinsten hierbij bekend te maken.

1e aanwinst:

Keeper Roy Houdijk, 19 jaar (geboren in 1998) en kom uit de kop van Noord-Holland. In het dorpje ‘t Zand om precies te zijn. Voetbalt sinds jonge leeftijd en sinds het 2e jaar E-pupillen vaste keeper. Momenteel studeert hij in Delft en woon in Rijswijk.

Roy heeft een aantal keren meegetraind en heeft zelfs al met een vriendschappelijke wedstrijd mee gedaan.

2e aanwinst:

Merijn van Niel, 18 jaar (geboren in 1999) en komt uit Den Haag. Merijn komt uit de jeugd van VELO waar hij dit seizoen in de A jeugd hoopt af te sluiten met een kampioenschap.

Ook Merijn heeft een aantal keer meegetraind en net als Roy is hij al snel opgenomen in de spelersgroep.

Beide spelers wensen wij heel veel plezier en succes bij SV ERASMUS.