Erasmus (zo) zet goede reeks voort (1-1 Quintus)

Dinsdagavond nam Erasmus het op tegen Quintus.
Een lekkere avond om een pot te voetballen.

Al snel na het startsignaal was het Erasmus dat zich enkele keren liet gelden.
Echter werden wederom kansen niet benut.
Door een onderschepping vanuit het middenveld ontving Robin de bal en kon zich een treffer rijker rekenen, door een weergaloze solo en afronding (0-1). Petje af Robin!

De kansen bleven komen, maar echter niet afgerond.
Ook Quintus kreeg de kansen. Door een rebound uit een vrije trap kon Quintus de bal simpel in het doel tikken. (1-1)

Kort voor rust en de het begin van de 2e helft kwamen de teams niet aan echt voetbal toe.
De bal ging heen en weer en er was geen doorgang aan.

Er werden voor beide kanten een penalty gegeven, echter werden deze zowel bij Erasmus als bij Quintus niet benut.

In de laatste minuten kwam Erasmus er een aantal keren goed uit en leek het toch met de volle buit naar huis te gaan, echter wilden ze er maar niet in.

Erasmus is bezig aan een heerlijke reeks van wedstrijden, en kan terugkijken op een mooie voorbereiding.

Aanstaande zondag is het weer volle bak in eigen huis!

Erasmus 3 (sel. elftal 2) speelt om 10:00 uur tegen TAC’90 en Erasmus 1 treed om 14:30 aan tegen Haastrecht voor de eerste competitiewedstrijden.

Wij hebben er zin in, jij ook?!!