Erasmus (zo) selectie heeft genoten van het WIK toernooi

Afgelopen week heeft sv Erasmus haar verbrede en frisse zondag-selectie deel mogen nemen aan het toernooi op WIK.
Vrijdag avond werd de eerste wedstrijd afgewerkt tegen WIK.
Met hoge dosis energie en goede moed kwam Erasmus na enkele minuten op een 1-0 voorsprong door goed doorjagen van Bas. Enkele minuten later werd deze stand zelfs uitgebouwd tot een 2-0 voorsprong, door een geweldige afronding van Iliaz. Kort voor rust kwam WIK ook op het scorebord uit een benutte penalty.
Erasmus domineerde de wedstrijd, echter was het WIK die in de laatste minuten langszij kwam (2-2).

Dit was tevens ook de eindstand waarna een reeks penalty’s volgde.
De penalty’s werden prima benut, echter was het WIK die Erasmus de laatste pingel zag missen en streden zij afgelopen zondag de finale tegen SVH. (SVH 6-4 Madestein)

Erasmus mocht het gister opnemen tegen sv Madestein. Een heerlijke dag om te voetballen en dat lieten de spelers van Erasmus ook zien. Heerlijk voetbal en vooral hard werken voor elkaar, alleen werden de kansen niet optimaal benut.
Deze onbenutte kansen werden na rust (0-0) toch eindelijk beloond en kwam Erasmus op een welverdiende voorsprong via Murat op een knappe voorzet van Giovanni.
Over nieuwe aanwinsten gesproken was het Roy die een 1-1 voorkwam door het stoppen van een pingel, waarna een spectaculair aantal reddingen volgde uit de rebound.
Diep in de 2e helft werd deze magere 1-0 omgezet naar een 2-0 door een mooie afronding van 1 van Erasmus haar nieuwe aanwinsten Merijn.
Kort voor tijd kwam Madestein nog op een 2-1 uit een vrije trap.
Erasmus eindigde dit toernooi op de 3e plaats. Er had zeker meer in gezeten maar er is prima werklust en veel plezier afgeleverd.

sv Erasmus wilt haar supporters bedanken voor de steun en het aanmoedigen tijdens dit toernooi!
Naast de deelnemende clubs willen wij ook voetbalvereniging WIK bedanken voor deelname aan het toernooi, de gastvrijheid en organisatie. Onze complimenten hiervoor !!

Dinsdag 28 Augustus om 20:00 uur speelt sv Erasmus een oefenduel UIT tegen DVC (Delft)