Erasmus (zo) haalt uit tegen Blankenburg (10-0)

Afgelopen zondag stond voor Erasmus het eerste bekerduel op het programma.
Een bekende van afgelopen seizoen, Blankenburg. Vorig seizoen werd zowel uit als thuis gewonnen, echter was er zondag geen sprake van onderschatting.
Na een goede voorbereiding en warming up kon de wedstrijd van start.
Erasmus liet zich direct gelden door enkele seconden na de aftrap al trefzeker te zijn via Germaine (1-0)
De toeschouwers werden vermaakt door goed positiespel en kort op de man te dekken.
Dit resulteerde binnen enkele minuten na de openingsgoal al in een 2-0 voorsprong door een heerlijke lob van Gio.
Kort voor rust werd het ook nog 3-0 door een doelpunt van Murat, hij verschalkte de keeper van dichtbij met een hard schot.
Na rust viel voor Erasmus alles op zijn plaats en kon de score verder uitgebreid worden, en had Blankenburg niets in te brengen. De wedstrijd werd continue op hen helft bespeeld.
Zo mochten ook Iliaz, Marciano, Marnix en Bas maar liefst 4 maal hun naam op het scorebord plaatsen met fraaie doelpunten. Het werd uiteindelijk 10-0 voor Erasmus.

Erasmus verkeerd in zeer goede vorm.
Acceptatie, beleving en elkaar helpen zijn aspecten die deze wedstrijd zeker te zien waren.
Dit zijn dingen die aan kop staan voor een goed resultaat.
Erasmus bedankt ook alle supporters voor hun steun!

Voor het 2e selectie-elftal stond SVV thuis op het programma.
De tegenstander kwam helaas niet opdagen, met onbekende reden.

Voor aanstaande dinsdagavond 20:00 staat er een oefenwedstrijd op het programma.
Semper ALtius (Rijswijk) zal gastheer zijn.