Erasmus zaal weer op het goede spoor

Na de mindere herstart na de winterstop lijkt ons zaalteam het goede spoor weer gevonden te hebben. De twee nederlagen werden rechtgezet met twee overwinningen en vandaag volgde overwinning nummer drie tegen het lastige VCS.

Het eerste kwartier was voor VCS. Enkele handige, snelle jongens in het team en met snelle uitvallen werden de nodige kansen gecreeerd. Gelukkig was onze goalie Michael in zeer goede doen en met enkele knappe reddingen hield hij zijn doel schoon. En zoals het zo vaak gaat…..de ene ploeg weigert de kansen te benutten, dan scoort de ander. Kasper opende de score waarna Daniel de 2-0 aantekende. VCS bleef toch ook gevaarlijk en ze kwamen terug tot 2-2. Kasper tekende snel daarna de 3-2 aan waarmee ook de rust inging.

Na rust eenzelfde spelbeeld: Erasmus aanvallend, VCS snel counterend. Het duurde 12 minuten voor het volgend doelpunt viel en weer was het Kasper die doel trof. De minuten daarna ging het over en weer. VCS scoorde de 4-3, Daniel de 5-3, VCS de 5-4 en Kasper de 6-4. De tegenstand was hiermee gebroken en Tommie en Jochem hadden het laatse woord. Eindstand 8-4!

Woensdag 12 februari next match: aanvang 20.00 uur, Sporthal Hoge Veld, tegenstander MSV ’71.