Erasmus zaal schrijft weer 3 punten bij

Vanavond mochten onze boyz het opnemen tegen veld-buur VELO, de nummer 5 van de ranglijst.

VELO begon goed en liet al in de eerste minuut zien vanavond niet alleen te willen figureren door de 0-1 binnen te schieten. Was Erasmus gewoon van slag of was de vorm er niet? Het ging in ieder geval allemaal wat stroefjes vanavond en pas in de 7e minuut wist Kasper de 1-1 aan te tekenen. Dit was blijkbaar het teken om wat aan te zetten want binnen twee minuten viel eigenlijk al de beslissing door doelpunten van wederom Kasper (of raakte hij die diepe bal van Michael toch niet??) en Dylan.  VELO had intussen het kruit wel verschoten en de spaarzame gevaarlijke ballen op het doel van Erasmus werden door Michael vakkundig onschadelijk gemaakt. Voor de rust wisten Jochem en Sven nog te scoren.

Na de rust  werd de score gestaag opgevoerd en wist VELO niet meer te scoren. Uiteindelijk prijkte er een 13-1 eindstand op het scorebord.

De doelpuntenmakers:

Jochem        5

Kasper          3

Dylan            2

Daniel           2

Sven              1

Volgende wedstrijd:  Delft – Erasmus, Woensdag  13 februari, 20.00 uur , Kerkpolder Delft