Erasmus Zaal – Quick

Het publiek ging er weer even voor zitten…of staan….nummer hoog tegen nummer heel laag…..dat moest wel in de dubbele cijfers gaan lopen. Tegenstander Quick, traditioneel Donkerblauw-Wit, Bankje op de borst, Advocatenkanteurtje op de rug, is natuurlijk in Den Haag een vereniging van formaat, in deze poule in de zaal echter niet echt…tot nu toe werden er maar liefst 0 punten binnen geharkt.

Een wedstrijd van het Zand tegen het Veen……maar wat heb je eraan als je dan gewoon op parket (of linoleum of weet ik wat er op de vloer ligt in Sporthal Wateringse Veld) speelt. Er staan in ieder geval heel veel lijnen op en dat geeft verwarring…soms. Een keeper die blijkbaar de lijnen niet geheel kan volgen en dan maar de rechterpaal afdekt in plaats van het midden van het doel, aanvallers die het doel niet kunnen vinden, alles aan de verkeerde kant van de palen schiet en zich dus maar laat wisselen…zo’n avond werd het dus.

Het publiek stond of zat erbij (lekker warm ..dat dan weer wel) , keek er naar en zag dat het niet goed was vanavond. Gemakzucht, onderschatting, overschatting, wie zal het zeggen? Dubbele cijfers werden niet gehaald hoewel….8 is wel het dubbele van 4, dat was tenslotte de eindstand. Wel weer 3 punten in de knip maar verder snel vergeten, zand erover.

Toch nog wat statistieken:

Dylan                    3x

Daniel                  2x

Richard                2x

Jochem                1x

En de mooiste actie van de avond: die gaat naar Daniel met een errug mooie panna!

En wat ook eens niet onvermeld mag blijven: Zoal gewoonlijk weer vlekkeloos geleid door arbiter Ron van Hoorn!

De stand aan kop:

Erasmus              9-24

Loosduinen         9-24

Stanga                 10-23

Velo                      11-21

Westland            9-20

Volgende wedstrijd:

Woensdag 28 November 21.00 uur: Westlandia – Erasmus, Sporthal de Pijl, Naaldwijk