Erasmus zaal in statistieken

Afgelopen maandag mochten onze boyz weer de wei ….eh zaal…. in voor de competitie-wedstrijd tegen laagvlieger Semper Altius. Na wat slechtere resultaten de afgelopen weken moest er wat rechtgezet worden. Het bleek al snel dat het vanavond geen lastige opgave zou gaan worden. Het doel van Semper werd vanaf het begin veelvuldig bestookt alleen ontbrak het besef dat een keeper meestal in het midden van het goal staat en dat het dan ook beter is om in de hoeken te mikken. Dat gebeurde veel te weinig en zo ging de voorsprong in de eerste helft maar langzaam omhoog. Bij rust stond er dan ook slechts 4-0 op de bordjes.

Na de rust ging het tempo omhoog, Semper kon het allemaal niet meer belopen en toen ging het snel met als eindresultaat een 14-2 overwinning. Drie punten erbij en lekker gewerkt aan het doelsaldo zullen we maar zeggen.

Toch waren er wat leuke feitjes waar te nemen: Alle spelers wisten te scoren vandaag en deden dat allemaal twee keer, behalve het tweetal Jochem en Daniel en er alle twee drie maakten. Mike stond weer in de goal en hij moest er , inderdaad, twee incasseren!  En…als ik het goed heb geteld waren er 14 Erasmus-toeschouwers op de tribune……voor elk van hen werd er dus een doelpunt gemaakt. Toch attent van die jongens, die dan ook nog eens het publiek na de wedstrijd bedankten voor hun aanwezigheid.

Op woensdag 21 november de volgende wedstrijd in Sporthal Wateringse Veld, aanvang 20.00 uur. Tegenstander dan is Quick, overigens de hekkensluiter in de competitiestand..

Een van de 14.