Erasmus Zaal geeft niet thuis…

Ongeslagen bovenaan met 18 uit 6….de tegenstander met 9 uit 5 ergens in de middenmoot…dat zou toch geen probleem moeten zijn …

Niets is dus minder waar: In F.C. Westland troffen onze futsal-boyz gewoon een goed team met een wel heel erg goede nummer 49 (nog niet heel lang geleden uitkomend in de eredivisie zaal!) die deze avond de show stal met snelle acties, prachtige schijnbewegingen en harde precieze schoten op het doel. En Erasmus zette hier gewoonweg te weinig tegenover.

Al snel prijkte de 0-2 op het scorebord, pas in de 18e minuut kon Daniel iets terugdoen.  Westland bepaalde even later de ruststand op 1-3.

Na de rust kwam Erasmus goed uit de startblokken en binnen 3 minuten brachten Luuk en Jochem Erasmus op gelijke hoogte. Hierna toch weer een beter Westland die twee keer de verdediging van Erasmus uiteen speelde en weer keek Erasmus tegen een achterstand van twee doelpunten aan. Richard bracht de spanning nog enigszins terug maar in de 45ste en 46ste minuut sloeg Westland definitief toe: 3 maal op rij werd gelegenheidsdoelman Kasper gepasseerd! Vlak voor tijd scoorden Luuk en Richard de 5-8 en 6-8 maar Westland had het laatste woord: eindstand 6-9!!

Beide voetjes weer op de grond, even uithuilen en de volgende wedstrijd de punten pakken!

Een lichtelijk teleurgestelde supporter …….