Erasmus zaal combineert vrolijk verder!

Afgelopen woensdag vervolgde ons zaal-team hun Race-To-The-Championship. Dit keer was WIK de tegenstander al is dit misschien niet het goede woord want van een tegenstander wordt ook iets als tegenstand verwacht en dit was (helaas) niet het geval waardoor er weer een eenrichtings-wedstrijd te zien was.

En als dat zo is moet het maar van andere zaken komen…..mooie combinaties bijvoorbeeld of technische hoogstandjes of lachwekkende situaties of wat dan ook. Nou……de combinaties vlogen ons in ieder geval om de oren….het leek soms wel biljart-artistique. Doorschiet-trek-stootjes, vloeiende aanvallen over 4, 5, 6, 7 banden (lees voeten), balletjes met tegen-effect, de jongens gaven af en toe een showtje weg tot genoegen van de aanwezige vaste aanhang.

Uiteindelijk werd het weer een hele ruime overwinning, 17-3 werd het maar liefst! Zie hieronder de doelpuntenmakers.

Enkele feitjes:

  • Luuk mocht dit keer in de basis starten en liet zich gelijk gelden door de 1-0 en 2-0 erin te prikken. Over nummer 2 zijn de meningen verdeeld….was het nou een eigen goel of niet? Uw verslaggever geeft Luuk het voordeel van de twijfel (hierover kan niet gecorrespondeerd worden!!)
  • Tommie maakte zijn langverwachte en gehoopte debuut! Een hardnekkige liesblessure hield hem al vanaf het begin van het seizoen aan de kant! Hij sierde zijn debuut overigens op met een aantal fraaie doelpunten!
  • Michael ruilde in de rust met Dylan van keeper naar veldspeler: Hij scoorde daarna enkel beauty’s  maar probeerde ook een aantal bewegingen die we vanaf de tribune een dag eerder al zagen aankomen, de keeper van WIK overigens ook….leuk geprobeerd Mike!!
  • Nu ook weer Erasmus-invloeden bij de tegenstander: good-old Gi, lang jeugdspeler bij ons, liet met enkele hoogstandjes zien dat hij een goede opleiding heeft gehad bij ons!

Dat was het weer voor deze keer, volgende afspraak: woensdag 6 februari, Erasmus – VELO, aanvan9 20.00 uur, Sporthal Hoge Veld.

De doelpuntenmakers tegen WIK:

Luuk           2

Jochem      5

Kasper       3

Tommie     3

Dylan          1

Michael      3