Erasmus Vet 2 – De Ster Vet 1: 0-8

Vrijdag
Dat het een lastige wedstrijd zou worden, was al vroeg bekend. De aanvoerder kwam op de vrijdag tot 11 man en die is echt niet kieskeurig. Alles wat beweegt telt hij mee.
Zaterdag
Er kwamen 4 namen bij maar in de avond gingen er weer 2 af. Daarnaast hadden 2 man een feestje bij speler 3. Deze had op voorhand al afgeschreven want er zou wat gedronken kunnen worden.
Zondag
Zondagochtend scheet de aanvoerder er zelf mee uit. Hij had de hele nacht tegen De (bruine) Ster gespeeld en helaas verloren. Renato ging het ook niet redden en Bas had nog steeds dat feestje. Een uitdaging voor inval-aanvoerder Robert om toch iets op het veld te krijgen. In de kleedkamer zat de neef van Dogan en Robert zag direct een oplossing. De gelijkenis was gewoon beangstigend. “Wat lijkt deze jongen op Bas”. Daar kon die jongen natuurlijk ook niks aan doen maar voor ons was het weer een mannetje meer. Gauw kleding regelen en niemand die het ziet, Bovendien Bas was er toch niet.
Op het veld hadden we er weer 13 inclusief Bas. De topper was toch gekomen, ondanks hardnekkige herinneringen aan de avond daarvoor. Met Dennis in het goal begonnen we de eerste helft en dat liep enigszins redelijk tot aan de 0-3 achterstand. De tweede helft duurde precies 45 minuten te lang en op 2 kopkansen na waren we zwaar ondermaats.
We sparen ons maar voor de tweede helft van het seizoen, zullen we maar denken.
De bedankjes gaan deze week uit naar:
Invaller Gijs (Vet 1)
Invaller Sjarrel (Bas 2.0)
Erwin, Wouter, Bleke (publiek)
Bas en Kevin (omdat ze er waren)
Duif (foutloos, deze ene keer)