Erasmus VE1 kampioen na winst 3-1 op VUC VE1

Allereerst gaat onze dank uit aan al die spelers die ons regelmatig hebben aangevuld afgelopen seizoen, zij hebben zeer zeker ook een belangrijk aandeel in het kampioenschap! Toppers dank daarvoor.

Gisteren dan de laatste wedstrijd tegen VUC die ook bijna al haar wedstrijden met grote cijfers wist te winnen, maar daarnaast ook best veel goals tegen kreeg. Dus een topper op papier waarbij Erasmus aan het punt voldoende had.

Voor het eerst dat we zelf maar liefst 16 man hadden (pffff wat een wissels) en we de opstelling taktisch aangepast hadden bij de tegenstander verwarring te scheppen. Hetgeen ook goed lukte. Erasmus had goed greep op de tegenstander en kwam in tegenstelling tot de uitwedstrijd nu zelf ook aan voetballen toe wat leidde tot een paar goede kansen. Het was uiteindelijk (wederom) Ap die het ijs brak door een voorzet binnen te schuiven 1-0. Kort voor rust maakte Niels met een bekeken afstandsschot er 2-0 van . Na rust was het direct raak en scoorde Romano de 3-0 en was de buit binnen. VUC maakte nog wel de 3-1 maar werd nimmer gevaarlijk. De wedstrijd werd daarna grimmig en na een toegekende strafschop voor Erasmus vonden beide elftallen het wel best en was het kampioenschap binnen en werd het nog lang gevierd getuige de serieus mooie bar rekening.

Voor de overige statistieken afgelopen seizoen zie voetbal.nl waarin we alles hebben bijgehouden.

Nu even bijkomen. Volgend seizoen krijgen we er drie versterkingen bij zodat we zelf ook wat ruimer in de aantallen komen!