Erasmus thuis tegen koploper Quintus

Na de knappe en verdiende overwinning van vorige week in- en tegen Maasdijk, bezet sv Erasmus momenteel de derde positie op de ranglijst. Morgen komt de koploper Quintus op bezoek, die alle drie de wedstrijden met goede resultaten wist te winnen. Ook de overige teams spelen thuis, dus het belooft een mooie dag te worden met als afsluiting DJ Quinno.

Quintus mag naar aanleiding van de afgelopen seizoenen toch wel een beetje een angstgegner genoemd worden voor sv Erasmus. Over het algemeen laat Erasmus het betere spel zien tegen Quintus en is een punt vaak minimaal verdiend geweest. Echter is het vaak Quintus dat aan het langste eind weet te trekken na 90 minuten voetballen. Voor de mannen van Patrick Vink dus morgen de taak om de drie punten in Den Haag te houden en het goede spel van de afgelopen weken door te trekken naar morgen.

De wedstrijd tegen Quintus wordt om de gebruikelijke tijd van 14:30 uur afgetrapt onder begeleiding van arbiter H. Merkestein.

Erasmus-Quintus

 

Het tweede team krijgt ook de koploper op bezoek. FC ‘s-Gravenzande 6 wist de eerste partijen voetbal met een sterk doelsaldo te winnen. Voor Erasmus 2 dus de taak om de eerste drie punten van het seizoen binnen te halen. De wedstrijd wordt om 12:00 uur afgetrapt op het hoofdveld. Een leuke wedstrijd om te zien voorafgaand het vlaggenschip.

Het derde- en vierde team hebben beide nog geen punt weten te behalen, hopelijk komt daar naar morgen eindelijk verandering in. Het derde team krijgt Sportclub Monster op bezoek en trapt af om 12:00 uur. Erasmus 4 speelt om 12:10 uur tegen KMD 6.

Aangezien alle teams thuisspelen is er na afloop van de wedstrijd van het eerste een DJ geregeld. Ons plaatselijk talent DJ Quinno (Quinten) zal zorgen voor de muziek, dus blijf vooral even hangen na de wedstrijd!!!

Succes morgen allemaal!