Erasmus J11-2 – LYRA J11-6

Afgelopen zaterdag vierde ik mijn comeback als jeugdleider, ik ga dit seizoen de JO11-2 begeleiden.

Het verzamelen ging nog een beetje rommelig maar nadat geregeld was dat er twee jongens uit ons andere JO11-team mee zouden gaan doen kwamen Faris (maar die was er al een tijdje) en Younes er gelukkig nog bij en zo waren we precies met 7 man. Normaal gesproken is ook Ilias van de partij maar die was vandaag verhinderd.

Vooraf even de koppen bij elkaar om wat strijdpunten door te nemen: In ieder geval geen commentaar op scheidsrechter, tegenstander en medespelers! Verder hard werken voor elkaar, als je de bal kwijtraaakt deze zo snel mogelijk zelf proberen terug te krijgen en misschien wel de belangrijkste: goed proberen samen te spelen, wat betekent goed kijken waar je medespelers staan en natuurlijk goed vrijlopen als je de bal wilt hebben!

Nou…..dat was allemaal niet zo moeilijk en…..we hebben ons er de hele wedstrijd goed aan gehouden! Met veel  inzet werd LYRA tegemoet getreden en al snel bleek dat het een gelopen zaak was. Erasmus denderde echt over de tegenstander heen!

Uiteindelijk werd er maar liefst met 16-0 gewonnen. Doelpuntenmakers vandaag waren Reashaino (6 keer) , Faris (4 keer), Mo (3 keer), Younes (2 keer) en Leo (1 keer). Yousef en Robin wisten niet te scoren, zij waren vandaag heer en meester in het verdedigen en zorgden ervoor dat we geen goals tegen kregen.

Nou jongens, een betere start had ik me niet kunnen wensen. Als jullie zo goed je best blijven doen gaat het een heel leuk seizoen worden!

Frank