Erasmus 2 – Boshuizen 2 4 – 1

Vorige week speelden we tegen RKDEO. Dat was niet verslag waardig, of het moest de 0-0 scorebord-stand zijn na 10 Nootdorpse goals. Ons afscheid van de 1e klas was daarmee een feit.

Vandaag nog meer afscheid, met een gouden greep nog wel, zet de ene keeper in de spits en de ander in de goal en zorg vooral  dat ze een verschillende kleur broekje aanhebben (?!?).

Waar de tegenstander individueel misschien beter was, waren wij een echt team, en zo kregen wij kansen en zij niet. 2 x Ilker  en 1x Rik (die ene keeper) zorgden voor een riante ruststand.

Na de thee was de kansenverhouding wat gelijkmatiger, maar die andere keeper van ons wilde van geen wijken weten.  Via de kluts en via Tolga werd het zelfs 4-0, met de klok op 90 viel er toch nog een tegentreffer.

In de derde helft hebben we nog afscheid genomen, van elkaar en van ons kader, onder het genot van een enkele versnapering. Afscheid nemen doen we nog een keer. Naar verluid op 5 of 12 juni, al is dat nog niet echt zeker. Namens het tweede een fijne vakantie en tot volgend seizoen.

Ennuh, op donderdagavond kan je altijd een balletje trappen of hooghouden of zo.