En de ‘zaal’ ? ……..

Die wonnen natuurlijk weer! Want de tegenstander was er dit keer weer eentje van buiten de top 2 dus dat leverde geen enkel probleem op. Stanga heette de opponent, voor ons veldvoetballers een van de vele ‘vreemde’ clubs die we in de sporthallen tegenkomen.

Binnen 17 minuten stond er al een 5-0 voorsprong op de bordjes. Dylan 2x, Daniel, Tom en Kasper lieten de toeschouwers juichen! Nog voor de rust deed Stanga twee keer wat terug zodat er met 5-2 gerust werd. Rusten was er echter niet echt bij want de scheids had er zin in, het was meer gelijk draaien en doorgaan.

De tweede helft een zelfde eentonige beeld. Vele goals aan de ene kant, slechts eentje aan de andere, uiteindelijk resulterend in een 12-3 eindstand.  Onze goals kwamen in de tweede helft van Jochem 3x, Luuk 2x, Daan en Kasper. Eentje van Jochem verdient speciale vermelding: strak ingespeeld, met een subtiele voetbeweging in een mooi boogje direct over de Stanga-goalie heen………of ging het toch iets anders? Een andere versie kan zijn: Veel te hard aangespeeld, slechte aanname, bal springt van de voet per ongeluk in een boog over de keeper heen.  Ik weet de versie van Jochem………..

De stand met nog 3 duels te gaan:

Erasmus          23-63

Westland         22-55

Loosduinen     23-54

Het programma (alle drie duels aanvang 20.00 uur sporthal Hogeveld)

3 april:     Erasmus – zvv Den Haag (nummer 9)

10 april:   Erasmus – Semper Altius (nummer 13)

17 april:    Erasmus – WIK (nummer 10)

Als alles volgens plan verloopt kan op 10 april dus het kampioenschap binnengehaald worden! Dus nog even de koppies erbij houden mannen!