EMF in het nieuws: Zesde editie Erasmus Music Festival

zuidwester-emfOp zaterdag 5 november gaat om 20.00 uur het Erasmus Music Festival (EMF) voor de zesde editie van start. Dit mooie festival zal wederom worden gehouden in de kantine van sportvereniging Erasmus aan de Erasmusweg. Niemand minder dan Alfa Female, Luminize en Little Stef zullen voor de muzikale bijdragen zorgen.

 

Alfa Female is een Haagse rockband, opgericht in 2006, die bestaat uit vier meiden. Zij maken pakkende rocknummers op een manier die vooral aan de grote rocknamen uit de jaren ’80 doet denken zoals AC/DC en Aerosmith. Alfa Female heeft al een sterke reputatie weten op te bouwen

 

Luminize bestaat uit Marcela, Matilda, Irena en Tea zijn Luminize. Deze vier dames zijn geboren in Kroatië, en altijd volhardde in het ontwikkelen van hun talenten in de bekwame muzikanten ze nu zijn. Luminize is een band met eigen knallende rocknummers. Ze kregen al snel een schare fans door deel te nemen aan de Kroatische voorrondes van het Eurovisie Songfestival.

 

Little Stef is gonna keep the soul alive! Met ondersteuning van de blazers worden oude soulnummers van Aretha Franklin, Etta James, Nina Simone, Tina Turner en the Bluesbrothers vertolkt. Steffie rockt niet alleen, ze heeft soul, dat hoor je, dat zie je en dat voel je!

 

Het EMF is in het leven geroepen door een aantal muziekliefhebbers binnen SV Erasmus. Deze frequente concertbezoekers wilden kijken of het ook mogelijk zou zijn een eigen concert te organiseren. Vanwege onder meer het grote aantal muziekliefhebbers bij SV Erasmus zijn de alle edities stuk voor stuk geslaagd.

 

Op de site www.facebook.com/erasmusmusicfesfival staat de nodige informatie over het zesde Erasmus Music Festival. ‘Like’ deze site en wordt via FB op de hoogte gehouden. Tickets zijn te reserveren door te mailen naar erasmusmusicfestival@gmail.com.

 

Foto: De vier meiden van Luminize zijn geboren in Kroatië.

Bron: Haagmedia (Zuidwester krant)