Competitie Erasmus Zaterdag 1 gaat weer van start!

Ondanks dat de overige teams na de herstart van de competities alweer twee wedstrijden in de benen hebben, start morgen eindelijk de competitie voor het vlaggenschip van Erasmus. Vorige week zaterdag begon het eerste goed door een welverdiende overwinning in de oefenwedstrijd tegen het Rijswijkse Semper Altius.

Morgen staat de uitwedstrijd op het programma tegen GSC ESDO 1. Het Haagse ESDO is al jarenlang tegenstander van sv Erasmus in de vierde klasse. Het is bij deze welbekende uitwedstrijd altijd lastig te bepalen wie de grote kanshebber is voor de overwinning, en daarnaast staat het ook niet bekend om de gezelligheid. Dit seizoen doet ESDO het beduidend minder goed dan voorafgaande jaren en zijn ze terug te vinden op de 10e positie op de ranglijst. Een overwinning voor Erasmus moet dan ook zeker mogelijk zijn en zorgt voor de gewenste aansluiting bij de eerste drie.

De uitwedstrijd bij ESDO wordt afgetrapt om 15:00 uur en staat onder begeleiding van scheidsrechter incognito.

ESDO - Erasmus

 

Het tweede team wist vorige week niet te winnen in het Westland. Morgen staat er om 12 uur een wedstrijd tegen onze buren VELO op het programma. De eerste wedstrijd bij VELO eindigde in een 5-3 verliespartij, waar zeker meer in had gezeten. Kortom, tijd voor revanche. Het derde team is sinds de overstap naar een andere competitie lekker bezig en staan zelfs 5e. Morgen staat de uitwedstrijd op het programma tegen de laatste plaats VCS 3. De wedstrijd wordt afgetrapt om 13:30 uur.

Het vierde team is zojuist afgelast en kan dus aansluiten bij wie nog spelers nodig heeft. Het vijfde team van Erasmus speelt om 14:00 uur een uitwedstrijd bij RAS 3.

Succes morgen allemaal!