Bert Beverwijk (71) overleden

Wij ontvingen het trieste bericht dat Bert vanochtend om acht uur is overleden.
Het was bekend dat hij ernstig ziek was. De hoop was nog gevestigd op een aantal chemokuren. Vorige week bleek dat deze onvoldoende resultaat opleverden en dat verdere behandeling geen effect meer zou hebben. Sindsdien ging zijn situatie in sneltreinvaart achteruit.
Naast het voetballen hebben wij Bert leren waarderen als scheidsrechter, barmedewerker en als programmaleider. Veertien dagen geleden nam hij nog deel aan de klaverjasavond van Harten 10. Hij was een echte sportvriend.
Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen, broer Fred, overige familie en vrienden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.
Wij komen nog terug op het overlijden van Bert. Berichten over zijn laatste afscheid zullen wij daarin meenemen.

Namens het algemeen bestuur,
Hans van Vliet