Bekervoetbal 2e selectie-elftal (Erasmus 3 zo.)

Op zondag 2 september mocht het 2e selectie-elftal aantreden in de eerste officiële (beker)wedstrijd van het seizoen.
Omdat het 1e elftal wedstrijd vrij was nam Erasmus het met een combinatie elftal op het tegen de buren VELO.

Een heerlijk en zonnige dag voor de boeg.
Enkele ogenblikken na aanvang van de 1e helft was Erasmus al trefzeker. Germaine volleerde de bal uit de lucht het doel in (0-1)
De bal ging lekker rond en er werden leuke combinaties gemaakt, waaruit ook mooie kansen gecreëerd werden.
Bas zag zijn kans schoon en plaatste de bal langs de keeper het doel in (0-2)
De tegenstander werd goed vastgezet en kwam er niet doorheen.
Uit het niets viel de bal uit een lange trap van VELO voor de voeten van de tegenstander, wat resulteerde in een 1-2 stand.
Ook nieuwkomer Jonggyung Kim had wat te vieren. “zijn eerste doelpunt ooit”.. Vanuit de zijkant schoot Kim en vloog de bal zo het doel in (1-3). Of het een voorzet of schot was is niet bekend. Kim zelf gaf na de wedstrijd aan dat het een 50:50 geval was. Ook de 50:50 doelpunten tellen mee !!

Na rust is er goed voetbal vertoont, heerlijk samenspel en vooral positiviteit, beleving en acceptatie.
Er werd veelal op de helft van VELO gespeeld en kort voor tijd mocht Bas nogmaals aantreden met wederom een mooie afronding langs de keeper (1-4)

Vanavond om 20:00 neemt Erasmus Combi het in een vriendschappelijk duel op tegen Haagse Hout (UIT)