ADO en SV ERASMUS

Een weekend met contrasten….

Het begon allemaal eigenlijk al een week of 2 geleden. Via de media kwamen diverse acties voorbij om shirt te doneren aan Dani Ebben een ADO-supporter in hart en nieren. Dani was ongeneselijk ziek en had als laatste wens zo veel mogelijk shirts verzamelen. Vanuit de hele wereld werd hier op gereageerd en meest bijzondere shirts kwamen binnen.

Bas Oomens, aanvoerder van de zondagselectie en een vriend van Dani kwam met het verzoek om namens SV ERASMUS ook een shirt te geven. Dit heeft Bas gedaan en Dani was er bij mee!

Zoals misschien bekend heeft SV ERASMUS een samenwerking met ADO-DEN HAAG. ADO heeft een project ‘leven als een ADO prof’. Vorig seizoen is ADO al een aantal keren langs geweest om training te geven. Ook dit seizoen komen zijn 1x n de maand op maandag een training geven aan de jongste jeugd.

Afgelopen vrijdag was SV ERASMUS door ADO uitgenodigd om de wedstrijd tegen RODA JC te komen kijken. Met een groep spelers en ouders zaten we er om 19.30 uur klaar voor.

Tijdens de warming-up hadden de ADO spelers een speciaal Dani shirt aan. Na 21 minuten werd de wedstrijd stilgelegd en kwamen de spelers van ADO en RODA naar de zijkant om gezamenlijk Dani een hart onder de riem te geven.

Na afloop de ere ronde, deze was bijzonder te noemen, spelers gezamenlijk oplopend met Dani en massaal toegezonden door de supporters.

Ook de ERASMUS spelers en ouders waren hiervan erg onder de indruk. Naast dit moois was er nog veel moois, spelers van Erasmus kregen een kijkje hoe de ADO profs spelen. Dat ze ook nog met 2-0 wonnen was uiteraard geweldig. Iedereen heeft voluit gejuicht en op zijn meest Haagse accent O O Den Haag meegezongen.

Om de contrasten tussen verdriet en vreugde nog groter te maken, dit weekend kregen we te horen dat Dani dit weekend is overleden. Wij wensen namens Erasmus familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte met dit verlies.