A.s. zondag weer volop wedstrijden op ons complex en spetterende Après Ski Party als afsluiter

Aankomende zondag weer volop wedstrijden op ons sportcomplex, veel derby’s staan op de agenda;

VE2 tegen ODB, VE1 tegen Wateringse Veld Kranenburg, het 5e tegen WIK en het 3e tegen Madestein.

Erasmus 4 koploper in de reserve 4e klasse speelt de topper tegen de nummer 2 RKDEO.

Sportieve afsluiter van de dag is ons eerste team die het tegen ASW moeten opnemen. Een tegenstander uit Waddinxveen die niet onderschat mag worden. Winst is belangrijk om te kunnen stijgen op de ranglijst en zo een ‘makkelijker’ speelschema af te dwingen in de 2e seizoenshelft.

Aansluitend aan de wedstrijd van ons vlaggenschip start de Après Ski party, overheerlijke broodjes worst, Gluwein, muziek door DJ Joey en misschien nog wat sneeuw. Zorg dat je er bij bent!