4e overwinning op rij voor Erasmus zo.

Na opstartproblemen tegen Celeritas, een gelijkspel tegen WIK..
Winst op Madestein, DVC en VELO, was het Haagse Hout, die ook het verlies moest toekennen aan het sterke Erasmus.

Het was weer een benauwde, maar heerlijke avond voor een oefenpot.
Al snel na de aftrap werd opgemerkt dat de fysiek sterke ploeg van Haagse Hout continu de lange bal hanteerde richting de aanvallers. Hierop anticipeerde Erasmus op en top, door goed doordekken en lekker kort op de man te zitten.
Het balbezit was veelal voor Haagse Hout in eerste minuten. Toch kwam Erasmus uit de startblokken met een razendsnelle counter, welke afgerond door Bas. (0-1)
Naarmate de wedstrijd ging het spel gelijk op. Opnieuw wist Erasmus met korte stukjes samenspel en weer een geweldige counter de score uit te breiden naar 0-2, ditmaal via Marciano. (tevens zijn eerste doelpunt voor Erasmus)

Voor rust werd het nog 1-2 via een vrije trap van Haagse Hout.

Na rust gebeurde er echter niet veel spannends meer.
Beide teams speelden de bal rond, zoekend naar een doelpunt. Deze vielen echter niet meer.
Er werd de 2e helft veel discussie gevoerd met de tegenstander en scheidsrechter.. Onterecht of niet, Erasmus moet het hebben van het spel. Vermeid discussies of roepingen.

Deze kleine slordigheidjes die eruit moeten, zullen resulteren in het uitbouwen van de score.

Verder een prima prestatie!!

Aanstaande Zondag een vol programma..
10:00 trapt Erasmus 3 af tegen SVV
12:00 neemt Erasmus 2 het op tegen HMSH 3
en 14:30 het slotakkoord Erasmus tegen Blankenburg

Kom ons allen aanmoedigen!!