Zondag 3 juni: Open dag voor kinderen van 4 t/m 7 jaar

Begin dit seizoen is gestart met de mini F op Erasmus, dit is een groot succes gebleken.

Inmiddels is dit clubje uitgegroeid naar 27 spelers, zowel jongens als ook meisjes. Wekelijk zijn de kinderen op de zondagochtend present.

Een aantal hiervan zullen volgens seizoen overgaan naar JO8, ook wel de F-jes. Zij zullen gezamenlijk een team gaan vormen.

De rest blijft op zondagochtend lekker door trainen. Ons motto heel veel plezier hebben!

Om het seizoen feestelijk af te sluiten wordt op 3 juni een open dag georganiseerd, hierbij morgen alle spelers een vriendje, broertje, zusje, neefje of anders mee nemen om deel te nemen aan de dag. We starten om 10.00 uur!

Uiteraard zijn ook andere kinderen in deze leeftijdscategorie van harte welkom. Dus hierbij het verzoek aan alle Erasmus leden om eens rond te kijken in de naaste omgeving.

Aanmelden kan bij Marco Hartgring, m.j.hartgring@hetnet.nl of bel/stuur een app naar 06 180 487 01.

De open dag zal bestaan uit diverse sportieve onderdelen, daarnaast zal er buiten het veld ook het nodige te doen zijn en worden de kinderen na afloop verwend met een patatje en limonade.

We hopen veel kinderen te verwelkomen!!!!