Welkom Appie en Axel

Nog een oude bekende die weer terug komt op het oude nest. Abdel, beter bekend als Appie komt de zondagselectie versterken. Onze vraag om iets over jezelf te schrijven leverde het volgende op;

Ik ben inmiddels 27 jaar oud en ben nog steeds voetbalnieuwsgierig als toen ik nog een kind was. Ik ben blij om mij weer te herenigen bij mijn oude voetbalclub en kan niet wachten om mijzelf te bewijzen voor de club.

Ik laat de fans graag leuk voetbal zien en ben er op gebrand dat het gaat lukken.

Ik heb veel te danken aan Erasmus, dus wil de club een stukje teruggeven.

Mooie woorden van een fijne vent!

Een andere nieuwkomer is Aksel Kara. Hij is geboren is Sofia, Bulgarije en heeft Turkse roots. Hij voetbalde daar bij FC Levski-Rakovski. Momenteel studeert hij International Business management aan de Universiteit van Den Haag. Aksel is een (bij voorkeur) rechtermiddenvelder waar Eramus nog veel plezier aan gaat beleven.

Appie en Axel ook jullie van harte welkom bij SV ERASMUS