Voetbal rond Pasen en Pinksteren

Met verwijzing naar de speeldagenkalender, ontvingen wij van de KNVB de volgende informatie.

Dit seizoen worden er op tweede Paasdag geen (inhaal)wedstrijden ingepland. In het Paasweekend worden alleen op zaterdag en zondag (eerste Paasdag)wedstrijden gespeeld. Ook op tweede Pinksterdag worden geen wedstrijden ingepland. Voor het Paasweekend geldt dat verenigingen in onderling overleg kunnen afspreken om te gaan spelen op tweede Paasdag. Voor de B-categorie is dit ook mogelijk in het Pinksterweekend.

In het Pinksterweekend wordt het op één na laatste competitieprogramma van het seizoen gespeeld. Voor zowel de categorie A, als de categorie B geldt dat voor alle teams de laatste twee volledige wedstrijdprogramma’s in principe op dezelfde datum worden vastgesteld. Voor de mannen eerste teams (zaterdag- en zondagvoetbal) geldt dat de laatste twee volledige wedstrijdprogramma’s op dezelfde datum en op een gelijk aanvangsuur worden vastgesteld.

In de categorie B kan men wedstrijden spelen tot uiterlijk 1 juni. Indien er in de categorie B wedstrijden open staan die men wel graag nog wil spelen, maar die niet staan ingepland, kan men altijd in onderling overleg afspreken de wedstrijd te gaan spelen, bijvoorbeeld midweeks. Wij plannen de wedstrijd dan uiteraard graag in zodat deze meegenomen kan worden in de (eind)stand.

Heb je hierover nog vragen of heb je andere vragen over de competitie? Stuur dan een mail naar
west2-competitie-veld@knvb.nl.