Veld 1 afgelopen zondag Erasmus domein

Erasmus 1, 2 en 3 wisten hun wedstrijden op veld 1 te winnen en het werd daarmee super sunday. Erasmus 1 won met 3-1 van Madestein, Erasmus 2 – Remo 2 3-1 en Erasmus 3 – Full Speed 6 4-0.

Soms is trainers taal ondoorgrondelijk. Die van ons had het ineens over een prachtige wolkenlucht. Gewoon midden in de eerste helft. Zag hij soms de bui al hangen? nadat het goede voorbeeld al was gegeven door Erasmus 2 en 3, dus is de trainer donderdagavond de klos.

Waar we niet meer op hoeven te trainen is het vinden van de verre hoek. Dat lukte driemaal, al heel snel  door Furkan (hoewel sommigen aan Murat dachten, U hoort nog nader). En wat later door Ilias bij zijn debuut 2-0 voor bij rust, helaas deed Madestein wel heel snel wat terug.

Maar die verre hoek werd opnieuw gekozen, nu door het hoofd van Murat (dit keer echt hij).

Onze tegenstander stuurde steeds meer manschappen naar voren,waardoor wij steeds dreigender werden. Maar scoren lukte niet meer, ook niet uit een pingel aan de andere kant, de ging richting wolken. Had de trainer toch weer gelijk.

Komende zondag gaan we weer voor een driepunter, uit bij Blankenburg.

Erasmus 2 haalde een zwaarbevochten, doch verdiende overwinning tegen het lastige REMO. Erasmus 2 speelde gedisciplineerd, een ieder voerde zijn taken goed uit en zelfs de noodzakelijke wissels vielen stuk voor stuk super in en wisten zelfs tot scoren te komen!

Kris (geen wissel) tekende zijn eerste kop goal naar ons weten in zijn gehele voetballoopbaan met dank aan Sjors die een voorzetje op maat afleverde. 1-0.

Daarna was het de beurt aan onze invallers, Burak liet zien dat hij goed uit de voeten kan komen in de as van het veld en speelde meer dan verdienstelijk. Almin liet even zien dat hij zo beetje in elk elftal uit de voeten kan, verving Maurice en pakte ff een doelpuntje mee, na al gevoetbald te hebben in het 3e waar hij ook een goaltje of 3 had gemaakt. Verder liet Appie zien dat hij gewoon elke wedstrijd minimaal 1x  weet te scoren en zo stond het zomaar 3-1. Eigenlijk was de 4-1 (die werd afgekeurd) nog mooier wederom Appie die hem via de borst panklaar legde op Almin, die vervolgens doelpunt 5 van zijn zondag er inprikte, helaas zag de goed leidende scheids het anders, ach so be it.

De winst was binnen en de derde helft was er niet minder om. Erasmus 2 staat nu stevig op de 6e plek, smaakt naar meer, we lieten wederom zien dat wanneer ieder zijn taak goed uitvoert moeilijk te verslaan zijn.