TAURUS 1 – ERASMUS zon 1 3-2

Wedstrijd verslag ingezonden door onze reporter ter plekke!

De eerste officiële wedstrijd voor de beker uit bij Taurus was een feit, eigenlijk een oude bekende, al hoewel, de weg er naar toe ging over doodlopende zandpaden en  illegale trambanen.

Kortom, de verbouwing van het TU sportpark is nog lang niet klaar echter wij wel.

Toegegeven, onze tegenstander was wat vaker op onze helft dan andersom, maar het zat potdicht bij ons.

Sterker nog, de grootste kans was voor ons., vrij vlak voor de goal uithalen echter de bal hoog over en zoals de voetbal wet schrijft wie zelf mist …. komt vaak op achterstand

Na de rust stonden we helaas  ook qua aantal spelers op achterstand. Erasmus moest verder met 10 man, dat was iets te veel van het goede  zo werd het dan ook 2-0.. Toch wist Erasmus zich terug te knokken in de wedstrijden en een  pingel bracht nieuw leven in ons tiental. Koel benut door Marnix. Nou ja koel, het net trilt nu nog.

Binnen  de minuut leverde goed storen zelfs de 2-2 op., Metin scoorde. al wist die daar zelf niet veel van, doch we zien uit naar zijn verhaal. Helaas gingen we alsnog de kuikebak in.

Echter we worden met de week sterker en het elftal krijgt steeds meer vorm en het lijkt erop dat we mede door de lange voorbereiding dadelijk klaar zijn voor de competitie. Mannen ga zo door!