SV Erasmus start met zaalvoetbal

Komend seizoen starten een aantal jongens van de zaterdagtak met een zaalvoetbalteam op SV Erasmus. Een gedeelte van de groep heeft afgelopen seizoen al voor een andere club gespeeld, maar heeft besloten het leuker te vinden om bij Erasmus een team op te richten. Deze spelers hebben een aantal andere selectie spelers weten te enthousiasmeren, en hebben een volwaardig zaalvoetbalteam op de been weten te krijgen.

Het volledige team zal bestaan uit de volgende spelers:

• Michael Lammers
  • Dylan Jakobs
  • Daniel Kooijenga
  • Sven van den Hoorn
  • Kasper Koers
  • Luuk van Zanten
  • Jochem Pronk
  • Richard Gras (zwager M. Lammers)
  • Tom Honders

Omdat het om een inschrijving van een nieuw team gaat, zal het team uit moeten komen in de vijfde klasse. Uiteraard behoort het kampioenschap tot de doelstelling! Afhankelijk van de indeling van de KNVB, zal het team hun thuiswedstrijden gaan spelen op de woensdagavond in sporthal Hogeveld.