Oud-lid Richard (Rick) Horváth overleden

Ons bereikte het trieste bericht dat ons oud-lid Rick Horváth op 62-jarige leeftijd is overleden. Eerder dit jaar werd duidelijk dat hij ongeneeslijk ziek was. Aan die ongelijke strijd kwam op 16 november een einde.

Vanaf zijn jeugd heeft hij bij GDS gevoetbald. In het begin van de zeventiger jaren van de vorige eeuw maakte hij als speler furore door zijn bijdrage aan het succesvolle regionale jeugdelftal. Maar ook in de jaren daarna toonde hij zich een betrouwbare verdediger in de zondagselectie van GDS. Daarnaast is hij jeugdleider geweest en was hij als barmedewerker actief. Rick was een gezelligheidsmens. De derde helft was belangrijk voor hem.

Een nieuwe werkkring in Zeeland noopte hem afscheid te nemen van GDS. Maar dat hij de vereniging en zijn sportvrienden maar moeilijk los kon laten bleek uit het feit dat hij weer enige tijd voor de Erasmusveteranen is uitgekomen. Daar had hij graag een ritje Goes  – Den Haag voor over. Hij zal als een fijne (sport)vriend in onze herinneringen blijven voortbestaan.

Wij wensen zijn vrouw José, zijn kinderen, de overige leden van de families Horváth en Nolet en zijn vrienden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Namens het algemeen bestuur,

Hans van Vliet

Gegevens over zijn afscheid staan vermeld in bijgaande afdruk van de rouwkaart:

Rouwkaart RH