Zonnige maar stroeve start voor de jeugd

Vanwege het verplaatsen van een paar wedstrijden zouden niet alle teams de wei in gaan: maar het werd helaas nog erger. En hoe zou het met de nieuwe wedstrijdAPP van de KNVB gaan ? : daar kunnen we kort over zijn: prima geslaagd !
De eerste teams stonden om half acht op Erasmus om de uitwedstrijden te spelen. De 2 complete teams gingen naar LYRA en Verburch. ErasmusJO13-1 behaalde in De Lier in een spannende wedstrijd een mooi gelijkspel 2-2. ErasmusJO11-1 was duidelijk te sterk in Poeldijk en liep over de tegenstander Verburch heen: 9-1 winst.
ErasmusJO9-1 opende de thuiswedstrijden met het nieuwe 6×6 voetbal tegen het AJAX uit Voorhout (Foreholte) en met de nieuwe spelregels ging dat prima: 7-4 overwinning. Voor Erasmus JO9- 2 kwam de teleurstelling 5 minuten voor aanvang aangezien de tegenstander belde dat zij geen team op de been konden brengen. Vlak daarna belde de tegenstander van onze A (ErasmusJO19) op dat die wedstrijd ook niet door kon gaan aangezien er te weinig spelers waren.
Het G-team van Erasmus speelde thuis tegen Honselersdijk en dat eindigde in een 5-5 gelijkspel. In de middag behaalde ErasmusJO13-2 een zelfde score tegen Quick Steps die daar wel 20 spelers voor inzette.
En tenslotte was het weer feest op de zondagochtend met 22 talenten die de 2e training van dit seizoen afwerkten.