Wedstrijdverslag WIK G1 – sv Erasmus G1 9 sept

Afgelopen zaterdag speelde WIK G1 tegen sv Erasmus G1 voor de beker. Vooraf was dit eigenlijk al een bekeken zaak, want WIK speelt 2 klassen hoger en had vorige week met 21 – 0 gewonnen.
Maar los van deze gegevens was het een weerzien met oude bekenden en de hartelijke begroetingen van de spelers onderling waren talrijk. Ook Corrie, onze dame in dit team, wilde heel graag spelen ondanks het feit dat ze eigenlijk geblesseerd was.
Voor de zomerstop overleed plotseling Marcolm Rowswell. Slechts 18 jaar mocht hij worden en de spelers van beide teams kenden Marcolm.
Bij aanvang van de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden voor Marcolm en dit was een indrukwekkend gezicht!

De wedstrijd zelf ging de 1e helft gelijk op en na een 2- 0 achterstand werd het 2 – 2.
Vlak voor rust werd het dan toch 3 – 2 maar daarvoor had onze keeper al een aantal schitterende reddingen verricht.
Na rust werd het verschil van 2 klassen uitgedrukt in 6 doelpunten wat de eindstand bepaalde op 9 – 2 voor WIK, maar dat was bijzaak.