Verslagen VE2

Semper Altius VE1 – sv Erasmus VE2: 5-2

Full Speed VE1 – sv Erasmus VE2: 3-2

sv Erasmus VE2 – ODB VE3: 1-3

We zijn inmiddels 3 wedstrijden verder na het laatste verslag dat jullie trouwe lezers over VE 2 hebben gelezen. Zondag, donderdag, zondag een ritme waarvan menig veteraan denkt, heb ik dat? En wat zijn we daarmee wijzer geworden? Sportief gezien helemaal niets. VE2 dat zich zeker van zijn beste kant heeft laten zien hield hier zeggen en schrijven 0 punten aan over. Ranglijst technisch gesproken staan we op de 8e plaats.

Tegen koploper Semper Altius speelde we een meer dan acceptabele wedstrijd. Zij speelden alleen iets slimmer dan wij. Na een 2-0 achterstand gingen we de rust in met 3-1. De 2e helft maakte we zelfs 3 doelpunten. En toch werd er met 5-2 verloren, jawel de gehele productie van de 2e helft, 1x in het juiste doel en 2x in het eigen doel nekte ons uiteindelijk. Ga even naar youtube en bekijk de beelden J.

De midweekse wedstrijd tegen Full Speed werd een wedstrijd met 2 gezichten. Helft 1 voor de mannen van VE2, met een 1-0 voorsprong. Helft 2 met de nodige verse krachten bij Full Speed beperkte wij ons tot het edele spelletje verdedigen. Prompt kwamen we op een 2-1 achterstand. Toch bracht het ouderwetse puntertje van Baggio de gelijkmaker op het scorebord. Uiteindelijk bleek de wedstrijd  voor ons 2 minuten te lang te duren. En in die minuten maakte Full Speed te winnende. Wellicht was 1 punt een betere beloning geweest voor deze doordeweekse inspanning.

En toen was het alweer zondag en mochten we aantreden tegen het iets lager geklasseerde ODB.

Kansen zo werd op voorhand geconstateerd. De eerste helft gelijk opgaand, maar wel de rust in met een

1-0 achterstand. Conditioneel leken we in de 2e helft het voordeel aan onze kant te hebben. Maar zoals zo vaak werd het eerst 0-2 en toen pas 1-2. Alles op de aanval en vlak voor tijd een vrije trap op Messi afstand. Onze Messi raakte de muur en uit de counter werd het 1-3. Helaas waren er inmiddels 90 minuten gespeeld en hield het hiermee op. 3x 0 blijft 0 en dan overheerst teleurstelling gesymboliseerd door onderstaande fot

Geen paniek beste lezers deze schoen hangt niet aan de wilgen. De schoen is gewoon over en hangt daar een beetje te hangen. Wij rechten onze rug en gaan ons best doen om het seizoen waardig af te sluiten.

Groet Michel

Doelpunten