Technische staf Erasmus Zondag uitgebreid met Ricardo Tettero en Ron van der Heiden

Wij zijn verheugd te melden dat Ron op de dinsdagen en Ricardo op de donderdagen Peter Hartgring gaan assisteren met de trainingen.

De selectie groep is inmiddels gegroeid naar 28 man.
De groep is hiermee te groot om de trainingen door één trainer te laten verzorgen. Met Ron en Ricardo halen we veel voetbalkennis erbij en past geheel in de onze visie, clubbelang hoog in het vaandel en het liefst met eigen mensen de boel runnen.

Zo zullen we ook de handen in één gaan slaan met Erasmus 2 en 3 zodat ook zij op de donderdagen mee kunnen profiteren van de trainingen en zal de bezetting van de elftallen ruim op orde zijn.

Er worden momenteel extra oefenwedstrijden geregeld zodat er een goede balans ontstaat tussen trainen en spelen.
Wij zien het nieuwe seizoen met zeer veel vertrouwen tegemoet.

De zondagselectie start op 8 augustus met trainen. Op korte termijn volgt het complete voorbereidingsschema.
Ron en Ricardo veel succes en bovenal veel plezier komend seizoen.