TAC ’90 VE2 – sv Erasmus VE 2: 3-6

54  uur na het vorige duel traden de spelers van VE2 al weer aan voor het inhaalduel tegen TAC ’90.

Met dank aan Paul, Marco, Frans, Michael en Rogier konden we met 15 man partij bieden. Ook deze wedstrijd weer een grote gele man in de goal. Op het hoofdveld van kunstgras had hij toegezegd niet te duiken, dus lag de druk bij de verdediging vlak voor hem. Deze tegenstander kennen we natuurlijk door en door, want we zitten al meerdere jaren bij elkaar in de poule. De kracht zit op het middenveld en de zwakte achterin. VE2 lijkt de laatste wedstrijden echter in vorm en wilde de positie in het linker rijtje verstevigen.

Ietwat onwennig in deze samenstelling moest het motortje wel even op gang komen. Waar de fout lag, daar lag die maar de 1-0 voorsprong voor de thuisploeg moest wel worden geïncasseerd. En wat een linkerbeen heeft dat ventje toch, en dan bedoelen we Michael. Hij vuurde wat schoten af gedurende de wedstrijd. Met dit wapenfeit viel de 1-1, waarbij de goalie van TAC niet geheel vrijuit ging. Who cares zulle we maar zeggen. Vervolgens een van richting veranderd schot, en hiermee nemen we Paul natuurlijk in bescherming, bracht de 2-1 voor TAC op het bord. Hij zou niet duiken had ie nog zo beloofd, en met deze slow motion duik kwam hij net iets te kort. Nog steeds geen probleem want VE2 werd sterker en sterker. Tot aan de rust troffen Michael nog 2x, Baggio en Willem doel en werd de overwinning als het ware in de 1e helft al veilig gesteld. 2-5 was de voorsprong bij rust.

De tweede werd rustiger aan gedaan en kwam TAC beter in de wedstrijd. Veel verder dan de 16 meter mochten ze echter niet komen. Zowel de middenvelders als onze verdedigers zaten er kort op en wisten keer op keer de bal te heroveren. En dat resulteerde weer in vele kansen voor VE2 aan de andere kant. Het leek ons niet gegund om deze te benutten, blijkbaar zaten we er een beetje doorheen. Uiteindelijk maakte beide teams nog een doelpunt en eindigde de wedstrijd in 3-6 voor VE2, met 4 treffers van Michael die even binnen stormt in onderstaand lijstje.

Wat een lekker gevoel 6 punten in 3 dagen. Voeg daar de broodjes hete kip en een paar kannetjes bier aan toe en dat maakte de vreugde compleet.

Groet Michel.

Doelpunten