SVH VE1 – sv Erasmus VE2: 7-2

Anders dan de uitslag doet vermoeden , was het een aardige wedstrijd. Al was er natuurlijk, het nodige op aan te merken :

• SVH was zo onsportief om te scoren bij een blessure van een tegenstander.
  • De scheidsrechter en vlagger zagen het doelnet niet bewegen bij een doelpunt van Erasmus.
  • De wedstrijd stond “Bol” van de verkeerde ingooien.

Geen 2-1 ruststand maar 3-0 achter, en kenners weten dat dit een groot verschil is.

In de rust werd  verder gezocht naar andere oorzaken van deze achterstand. Het leeftijdsverschil?

Gebrekkige balbehandeling? Snelheid? Of toch genetische manipulatie?

Wat SVH heeft in de lengte, hebben wij in de breedte, tenminste van de zijkant bekeken. In ieder geval, we kwamen tot de conclusie dat “Moeder natuur” voor sommigen van ons nogal wat genen door elkaar had gegooid. Dit hoeft geen handicap te zijn, als je gekruist  bent met een labrador maar dan ligt het er weer net aan, wat je van het dier hebt overgenomen.

Ik dacht nog  “als we dit niveau kunnen vasthouden, gaan we er in de tweede helft overheen” .

Helaas, na een minuut of 10 lag de 0-4 achter Max. Max had de ondankbare taak op zich genomen om het goal te verdedigen en ik kan u vertellen, dat valt niet mee. Nu valt voetballen voor Max ook niet mee maar ach… Rembrandt heeft nooit gevoetbald noch gekeept en wat is er van hem niet geworden…..….. dus Max verdient alle complimenten.

Bullent , na een lastige blessure weer terug geknokt in de basis, zorgde met een knal in de kruising  voor nog wat vuurwerk . Er zat een publiekswissel aan te komen maar u begrijpt het al, er waren weinig reserves  deze zondag. SVH nam het heft in handen en liep soepeltjes uit naar 7-2.

Als pleister op de wonde, stonden er broodjes sate klaar in de kleedkamer. Toch een aardig ploegie, dat SVH.

Senior

Doelpunten