sv Erasmus VE2 – Laakkwartier VE1: 3-6

Voorafgaand aan de wedstrijd ging het licht aan in de kelder van het veteranen 2 (zie vorig verslag). De oplossing voor vandaag kwam al snel boven tafel, we stelde een ongeslagen aanvoerder aan, met garantie dat we niet verder zouden zakken op de ranglijst. Al snel bleek deze strategie de prullenbak in te kunnen. Na 3 minuten en een 2-0 achterstand moest ter plekke op het veld worden uitgevonden hoe we dit gingen oplossen. Met Willem terug in de basis hadden we ons aanspeelpunt in de voorhoede terug. Met zeer acceptabel spel werd de eerste helft uitgespeeld en verder niets meer weggegeven. Het tweede bedrijf bood wederom een mooi schouwspel met veel doelpunten. Qua verdeling in het nadeel van VE2 kunnen we wel constateren. Het moest eerst 0-5 worden alvorens we wat terug deden. Maar toen ging het wel snel 1-5 Peter, 2-5 Willem, 3-5 Peter en voldoende tijd op de klok leek hoopvol. Helaas geen penalty mee, waar we de met wijsheid achteraf, recht op bleken te hebben. Het slotakkoord in minuut 90 was voor Laakkwartier. Weer een gelijkwaardige tegenstander, maar ook deze week trokken we aan het kortste eind. Geen paniek, geen wanhoop te bespeuren kunnen wij meedelen. VE2 ziet altijd kansen naar de toekomst welke dit ook mogen zijn.

Groet Michel.

Doelpunten gemaakt