sv Erasmus VE2 –HSV Escamp VE1 : 2-3

Deze keer geen verslag om over naar huis te schrijven, sorry ma, dus schrijf ik het naar een ieder die hem wil lezen. Hier kan je vast geen verslag van maken werd mij als uitdaging meegegeven. Dat klopt ook wel een beetje mannen vandaar deze poging. Je hebt slechte wedstrijden en hele slechte wedstrijden en de wedstrijd van vandaag viel onder de laatste categorie. De punten in dit verslag zijn louter bedoeld om nog enigszins orde aan te brengen in de chaos. De doelpunten van VE2 waren 2 cadeautjes een van de scheidsrechter want de eerlijkheid gebied te zeggen dat het buitenspel was en de ander van de tegenstander die wel een heel groot misverstand had in de verdediging. Cadeautjes werden uitgepakt door Baggio en Bulent. Dankzij Dennis werden we de eerste helft niet overlopen en wist HSV Escamp slechts een keer te scoren en wij twee keer. De voorsprong van 2-1 kon dan ook als een geschenk worden gezien. De tweede helft werd er op alle fronten niet beter op inclusief het weer. Als de trouwe supporters al niet vanwege het voetbal de kantine in vluchtte dan was het wel vanwege de plots op gekomen regen en wind en gelijk hadden ze. Met mijn rugklachten langs de kant heb ik de wedstrijd wel uitgezeten want meer zat er voor mij vandaag niet in maar daar is dan ook alles voor de tweede helft mee gezegd. HSV Escamp scoorde nog twee fraaie doelpunten en trok aan het langste eind, proficiat. Wij bleven in de kleedkamer achte rmet een kater natte pakken, kaas, worst, borrelnootjes, bier en Mees Kees die vandaag aanvoerder van de dag was. Fijn dat je er weer een keer bij was. Je blijft een VE2er. De douches waren weer op orde met lekker warm water en een prima straal. Jos, Rinus, George, waren op basis van vorige verslagen hoopvol over datgene dat VE2 te bieden heeft. Laat je dus niet door onze verslagen in de luren leggen, maar blijf zeker komen kijken want gezellig is het altijd bij VE2. Sommige mensen praten heel veel en zeggen weinig terwijl andere weinig zeggen en volledige heldere taal spreken. Neem dat ter harte met de naderende verkiezingen zullen we maar zeggen. Wellicht hebben jullie weer veel leesplezier gehad en anders ik wel met het schrijven van het verslag.

Groet Michel.

Doelpunten