sv Erasmus VE 2 – Semper Altius VE1: 0-6

Opmerkelijk hoor, VE 2 dat niet weet te scoren, volgens mij een zeldzaamheid.

De tabel onder aan dit verslag blijft dan ook onveranderd. Helaas zat er géén ADO uitslag in deze wedstrijd, waarmee wij maar willen aangeven dat we onderkennen dat de tegenstander beter was maar misschien iets toch te halen viel. Tikkie takkie bij de tegenstander zag er goed uit en aan onze kant bleek dat een stuk lastiger. Toch mag gezegd dat de eerste 2 kansen voor VE2 waren, en hadden we die gemaakt dan had er misschien……

Ach al deze prachtige analyses achteraf veranderd helemaal niets aan de duidelijke eindstand. We dragen ons verlies als mannen en hebben de focus alweer gericht op de aankomende wedstrijd tegen VCS, ze kunnen maar alvast gewaarschuwd zijn toch? Wellicht helpt het. Dat de opstelling vooraf op straat lag komt natuurlijk allemaal door het digitale tijdperk waaraan ook de veteranen worden blootgesteld. Deze opstelling bevatte overigens zoveel informatie met 21 namen op 11 posities dat het een wonder is dat we het zelf nog begrijpen. Anderzijds zou dit meer verklappen over het wisselbeleid dan over de basis 11.

Wat valt er eigenlijk nog meer te vertellen? Ja er is een prachtige teamfoto gemaakt omdat we vandaag met zo velen waren. En dan nog missen we veel coryfeeën op dit plaatje. Wees niet teleurgesteld als je hier niet op staat, we foto-shoppen je er wel bij. Om de trouwe lezers onder ons goed op de hoogte te brengen.

De VE2 selectie van 2017-2018 bestaat uit: Peter, Peter, Marco, Marco, Michel, Hans, Patrick, Raymond, Angelo, Kees, Carl, Renato, Dennis, Ayoub, Ron, Antony, Max, Willem, Wim, Baggio, Bulent, Ergin, Engin, Steve, Umut, Herman & Cock.

Stel je voor dat we een keer compleet zijn, dan:

• hebben we een groothoeklens nodig voor de foto,
  • hebben we een uitdaging voor de opstelling,
  • hebben we een probleem op het wedstrijdformulier,
  • hebben we veel knaken in de pot,
  • hebben we een gezellige 3e helft,

Oh ja, voor wie dit achteraf gezien toch nog een belangrijk punt is, pasjes worden in het Openbaar vervoer nog wel gecontroleerd.

Tot volgende week,

groet Michel.