Sv Erasmus combi zondag – Die Haghe 3 (vr) 3-2

Sv Erasmus speelde dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen het geplaagde Die Haghe van Kenneth Lamens. Dit team doet het goed met vlagen in de 3e klasse zaterdag alleen wil het in de competitie nog niet echt lukken. Erasmus daarentegen zit in positieve flow.

Trainingsopkomst is goed en de sfeer in de groep is top! Wedstrijd was in de eerste 10 minuten in evenwicht maar Erasmus wist hierna de eerste helft naar eigen hand te zetten. Het was dan ook wachten op de 1-0 en die kwam er ook door Murat. Erasmus speelde best prima en wist weinig tot niets weg te geven dus de tactiek leek te werken van Peter en zo kon Erasmus op zoek naar de 2-0. en deze kwam er ook vlak voor rust wederom was het Murat die het net wist te vinden en dit was tevens de ruststand.

In de rust de scherpte erin houden en het goede spel doorzetten. Toch werd Erasmus in de 2e helft wat gemakzuchtiger en kon Die Haghe vlak na het beginsignaal voor de 2e helft de aansluitingstreffer maken. Erasmus die al wat slordiger startte kreeg problemen met het omschakelen na wat goede aanvallen via de flanken. Gelukkig hadden wij ook nog onze Rick die heerlijk stond te keepen de 2e helft. Zodoende bleef de 2-1 op het scorebord staan en was het een op en neergaande wedstrijd geworden met kansen over en weer.

Toch wist Die Haghe in de 80ste minuut de 2-2 te maken door de boomlange spits die de bal slim inkopte. Erasmus moest ballen tonen en dat deed het ook met een heerlijke 3-2 via Robin Schuurman. Onze Oguz kreeg ook nog de kans om de score uit te breiden maar het geluk was hem niet gegund.

3-2 was tevens de einduitslag met een prima fluitende John van Slooten. Erasmus zit in een goede flow en aankomende zondag gaat de selectie weer op zoek naar overwinningen. Blijf zo door gaan jongens met deze mentaliteit gaat het nog een leuk seizoen worden.