SEP VE1 – sv Erasmus VE2 : 4-4

De beste wedstrijd van het seizoen, en er slechts 1 punt aan overhouden. Deze wedstrijd werd begonnen met 12 man, dus iedereen vandaag vol aan de bak. Ja, en zo klinkt dat iedere week steevast in de kleedkamer van VE2: Heren het voorstel en dan volgt de opstelling. O, ja en diegene die ik niet genoemd heb staan wissel. En dat was er deze week dus maar 1, pech voor Bulent. En dan is ook je shirt nog gekrompen van XXL naar XL. Dit was de tegenstander trouwens ook niet ontgaan. Op de bank een heuse coach. Ayoub met een mooi roze voetje was al vroeg van huis gegaan en met zijn vrienden kruk en kruk kwam hij zijn voetbalmaatjes aanmoedigen. Grote klasse Ayoub. Voordeel vandaag was dat we niet in de war konden raken. Iedereen op een vaste plek en dat werkte prima. De tegenstander werd vastgezet en de bal ging minutenlang soepel rond. Achteraf bleek dat de tegenstander dacht dat zij tegen FC Barcelona speelde. Het overwicht werd gelukkig ook in doelpunten uitgedrukt. Na eerst nog een aantal kansen gemist te hebben, wist Peter Ha te scoren, toch leuk met je meissie langs de lijn, scoor je dubbel zullen we maar zeggen. De 2e werd gemaakt door Teun, lekker mee geslopen naar voren kopte hij de bal onhoudbaar in. De tegentreffer had, denken wij, niet goedgekeurd mogen worden. Deze duw was wel erg opzichtig. Maar praten helpt dan niet mannen, dat was het enige minpuntje aan onze kant. Overigens keurig herstelt in de 2e helft. Nog voor rust wist Hans de 3-1 te maken of moet ik zeggen de 1-3, want we speelde natuurlijk een uitwedstrijd. Na rust hadden we even een mindere fase maar desondanks de kans op 1-4, deze ging helaas net voorlangs. Daarmee deden we onszelf vandaag tekort, te veel kansen missen bleek achteraf niet heel handig, om het mar zachtjes uit te drukken. SEP kwam terug tot 3-3. VE2 pakte de wedstrijd weer op en maakte de 3-4 na goed doorgaan door Peter Ha. Toen hadden we het af kunnen en moeten maken. Wat een kansen zeg. VE2 deed zichzelf te kort door 2 minuten voor tijd niet te scoren en vervolgens een penalty tegen te krijgen. Discutabel of niet maar het werd 4-4. Waarschijnlijk speelde we de beste wedstrijd van dit seizoen, maar hielden we er slechts 1 punt aan over. Na afloop ging het over heel andere zaken. Hebben jullie Beyoncé gezien, wauwhhh had mijn vrouw maar één zo’n been zeg. Bleek het een nieuwe versie van een oude mop van Godfried Bomans. Een persoonlijke boodschap geschreven op je lijf door Ellen ten Damme, van boven naar beneden schreef zij op het goddelijke lijf van …. Ellen was here net onder navelhoogte richting….. Nou ja, sex met je eigen vrouw, gadverdamme doe effe normaal, schrijf ik dan als neutrale journalist ook maar even op. Vroeger € 50,- als ik mocht en nu € 100,- als ik niet hoef. Tja wat moeten we daar verder nog over zeggen of van denken? Bulent krijgt de trofee voor de mooiste trui voor de winter van 2017. Er zijn 3 oma’s aan te pas gekomen om deze trui te breien, maar het resultaat mag er zijn.

Groet Michel.