Quick VE2 – sv Erasmus VE2: 3-1

“Onterecht verloren” om maar direct met de eindconclusie in huis te vallen. De vraag die gelijk daar op volgt is natuurlijk, “hoezo dan? “.

Was het de scheids?, nee. Waren zij beter?, zeker niet. Pikkende vlagger?, viel ook wel mee. Waren we incompleet?, uiteindelijk niet. Waardeloos veld?, ook niet. Waardeloos weer?, ja maar dat heeft er niets mee te maken. Wat dan wel?

In deze wedstrijd hebben we de kansen laten liggen en heeft Quick  met drie snelle, strakke counters de wedstrijd naar zich toegetrokken. De hele wedstrijd waren we in balbezit en creëerden we met goed voetbal de ene na de andere kans. Niet allemaal even makkelijk maar  uiteindelijk is er maar 1 ingegaan en dat is te weinig. Vermeld moet worden dat Quick toen een andere keeper aan liet rukken al had de (eerste) keeper weinig in te brengen bij het afstandsschot van Ergin. De wil om te winnen was er wel maar de snelheid en het geluk lieten het vandaag afweten.

Net als vorige week werden we niet alleen getrakteerd op een nederlaag maar ook na afloop. Ditmaal drank. Nu zijn wij niet vies van bier en eten maar gezien de omvang zal het mij niet verbazen dat er omkoping of in ieder geval een poging tot beïnvloeding, in het spel is. Een gevalletje van “de wil is sterk maar het vlees is zwak”.  We zitten blijkbaar met een stel Feeders in de competitie. Om dan ook aan alle verdachtmakingen een einde te maken, willen we jullie verzoeken de foto’s van de KNVB site af te halen. Je hoeft de tegenstander niet wijzer te maken dan ze zijn en zeker niet je zwakke plek te tonen.

Senior

Doelpunten