Peter Hartgring ook volgend jaar hoofdtrainer van de zondagselectie

De eerste helft van het seizoen zijn er flinke stappen gemaakt door de zondagselectie. Spelers hebben elkaar leren kennen en zijn een hechte eenheid geworden. Dit proces is terug te zien in de resultaten, waar aan het begin van het seizoen wedstrijden net niet winnend konden worden afgesloten, zijn er aan het einde van de eerste seizoenshelft de nodige overwinningen geboekt.

Positieve ontwikkelingen die Peter met zijn staf hebben weten te realiseren. Naar de tweede helft van het seizoen wordt dan ook vol enthousiasme uitgekeken.

Verheugd is het Bestuur dan ook overeenstemming te hebben bereikt met clubman Peter Hartgring, over verlening van het samenwerkingsverband. Wij wensen Peter en zijn staf veel werkplezier, de rest van het seizoen en het komende seizoen.

Peter Hartgring zelf:

“Ze zeggen toch altijd, de tijd vliegt als je het naar je zin hebt! Dat geldt zeker voor het 1e half jaar als trainer van Sv Erasmus Zondag….

Vorig jaar om deze tijd zaten we rond de tafel om de zondag afdeling nieuw leven in te blazen! En nu 12 maanden later staat er een zondag selectie van 26 spelers en een enthousiast team erom heen!

Hoop mensen (supporters) hebben de club weer gevonden op zondag en hoop dat dit aantal blijft groeien!

Doelstelling voor dit seizoen zijn, zorgen voor goede sfeer en dat het een team wordt, dan komen resultaten vanzelf wel! En dit klopt…samen met Ricardo Tettero (assistent trainer) zien we de jonge spelersgroep stappen maken en als team dichter naar elkaar groeien…met als resultaat we steeds beter gaan voetballen en dus ook resultaat boeken in punten! Dus het verlengen van mijn contract was dan ook alleen een formele kwestie van mijn kant….waar ik geen seconde aan twijfelde! Ik kan dan ook niet wachten om na het trainingskamp (Bergen op Zoom) weer verder te gaan wa ar we waren gebleven…

Wens iedereen namens mij een sportief en gezond 2018”