Oud VVP-lid Bram Habraken overleden

Op 24 maart is op 91-jarige leeftijd Bram Habraken overleden. In lang vervlogen tijden was hij jeugdspeler en lid van de selectie van VVP. Later werd Bram elftalleider van VVP 4, een team met coryfeeën als Ton de Heer, Jos Rijntjes, Theo van Veen, George van Leersum en zoon Henk Habraken. Toen Henk lager ging voetballen volgde Bram zijn zoon en werd hij leider van dat team. Waar Bram was, was Henk. Vader en zoon waren onafscheidelijk.
Bram was ook een trouwe supporter. Bescheiden, niet op de voorgrond tredend, bekeek hij de wedstrijden, die hij waarschijnlijk later op die dag met zoon Henk analyseerde.
Na de fusie zijn wij Bram uit het oog verloren. Maar wij weten zeker dat hij ieder weekend naar de uitslag van Erasmus 1 keek.
Wij wensen Henk en de overige familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Op woensdag 29 maart is er van 19.30 tot 20.30 uur gelegenheid tot afscheid nemen in Heilige Agnes Kerk, Beeklaan 188, alhier.
De uitvaartmis wordt op donderdag 30 maart om 11.00 uur in dezelfde kerk gehouden. Aansluitend vindt om 12.45 uur de begrafenis plaats op St. Barbara, St. Barbaraweg 6, alhier.