Oud-lid Fred Thoen (48) overleden

Gisteren bereikte ons het trieste bericht dat Fred was overleden. Al enige tijd was duidelijk dat hij ongeneeslijk ziek was.
Fred beschikte over de nodige voetbalkwaliteiten. Ook Erasmus heeft daarvan gebruik mogen maken. Van het seizoen 2003-2004 t/m het seizoen 2007-2008 heeft hij deel uitgemaakt van de zondagselectie.
Fred was ook een gezelligheidsmens. De derde helft ging niet aan hem voorbij. Hij was een fijne persoonlijkheid, die in onze herinneringen zal blijven voortbestaan.
Wij wensen zijn vrouw Danielle, de kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Namens het algemeen bestuur,
Hans van Vliet

Op donderdag 8 februari is er tussen 20.00 en 20.45 uur gelegenheid tot het nemen van afscheid in het uitvaartcentrum aan de Bautersumstraat 1 (ingang nr. 3).
De plechtigheid voorafgaand aan de crematie vindt plaats op vrijdag 9 februari, om 10.15 uur in de grote aula van crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21.
Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.