ODB VE4 – sv Erasmus VE2: 2-5

Keuze uit kunstgras of het ouderwetse gewone gras aan de Alberdastraat. Het werd het gewone gras, want dat bevalt de meeste veteranen toch het best. Vooraf werd er in de kleedkamer rijkelijk gesmeerd met allerlei substanties uit diverse flessen? Het schijnt te helpen zeggen ze. Het kost in ieder geval veel tijd en levert een hoop plezier op.  Peter Ha. heeft een zelfs een eigen masseuse uit Amsterdam die van alles beloofd voor na de wedstrijd. We kunnen niet wachten tot na de wedstrijd, want dat zijn toch momenten die je met het gehele team deelt, nietwaar?

We waren het er over eens, er moest maar weer eens gewonnen worden. En dat kon vandaag, gezien de stand op de ranglijst tegen ODB VE4. En jawel het spel speelde zich grotendeels af op de helft van de tegenstander. Het uurtje korter slapen, van winter- naar zomertijd had eerst nog even zijn weerslag, maar langzaam werden de kansen talrijker. Doelpunt nummer 1 kwam van de voet van de oplettend reagerende Willem. Doelpunt nummer 2 werd subtiel ingetikt door Peter Ha. De familie kwam net op tijd aanlopen om hier getuige van te zijn. De kansen van ODB waren op een hand te tellen, maar om ze dan ook letterlijk een handje te helpen gaat inderdaad ver! Gelegenheidskeeper Peter Ho, tikte de bal voor de voet van de spits weg, tot zover een prima actie. Ongelukkigerwijs was Patrick net op de terugweg om te komen helpen en kreeg hij de bal tegen zich aan getikt en de 1-2 was een feit. Quizvraag (multiple choice) van deze luidt wie was de maker van het eigen doelpunt. Antwoord 1: Peter vanwege zijn actie, antwoord 2: Peter vanwege zijn actie, antwoord 3: Peter vanwege zijn actie. Aan jullie de keus.

Na de rust kende VE2 een prima periode en liep snel uit naar een comfortabele voorsprong van 1-5. Willem, Bulent en wederom Willem. Volgens onze keeper zijn bepaalde ballen niet houdbaar en verspillen veel keepers daar onnodig energie aan. En inderdaad deze bal leek behoorlijk onhoudbaar, boem 2-5. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en begon de o zo belangrijke 3e helft.

De masseuse bleef wijs aan de zijlijn staan terwijl de kleedkamer op zochten. Jammer want het blijft natuurlijk een gemiste kans zo’n kleedkamer met al die goddelijke lichamen. Uiteindelijk gingen wij in het zonnetjes aan het bier. Nico Hartgring had na 42 huwelijk een vrije invulling van de zondag gekregen en zo bleven we in goed gezelschap achter in onze overwinningsroes. Het werd wel heel flauw, maar dat is geen reden om jullie dit te onthouden. Ik wist niet dat jij op Justin Timberlake, weet jij waar Marcel(l)is, wist jij dat Martins Indi koelcel zit, waar staat John (op het station). Meligheid alom. Vraag het maar aan de pizzabakker. Wilt u uw pizza voorgesneden hebben. Oh prima zegt de dame in kwestie. 8 of 12 stukken zegt u het maar. O doet u maar 8 stukken want die laatste 4 krijg ik toch niet op. Jullie zullen begrijpen dat we inmiddels volle zalen trekken en wij bereiden inmiddels een eigen theatertour voor te beginnen in Carré dachten wij zelf. U kunt ons boeken, ga snel naar de website, Facebook of volg ons op je twitter-account. Wees er snel bij want op = op. Tot volgende week.

Groet Michel.

PS: donderdag 30/3 bardienst voor VE2, maar dat is genoegzaam bekend bij de barkeepers van deze keer.

Doelpunten
Peter Ha 19 Teun 7 Ayoub 3 Steve 2 Michel L. 1